Alt, hvad du behøver at vide om lash extensions...

0 comments

Alt, hvad du behøver at vide om lash extensions...


Eyelash extensions kan være lavet af silke, mink eller letvægts syntetisk materiale. En professionel lash artist påfører extensions og sætter dem direkte på de naturlige vipper ved hjælp af et semi-permanent klæbemiddel for at skabe det ønskede look.

På markedet kan du finde eyelash extensions lavet af silkefibre, minkhår eller lette syntetiske materialer, der ligner naturlige vipper. Vi bruger koreansk polybutylenterephthalat (PBT) af høj kvalitet til Universe Beauty Lashes. PBT, der er kendt som en semikrystallinsk teknisk termoplast, er et syntetisk materiale fremstillet af polypropylen. Med en høj molekylvægt er dette højtydende materiale meget fleksibelt, stærkt og modstandsdygtigt.

Hvert øje har 90 til 120 naturlige øjenvipper. Antallet af individuelle vipper, der påføres hvert øje, afhænger af dine øjenform. Typisk kan der påføres 60 til 140 på hvert øje.

De af jer, der aldrig har brugt eyelash extensions, kan være bekymrede for, at resultatet bliver unaturligt, eller at I får en allergisk reaktion. Derfor er det vigtigt at overveje alle faktorer, før du bruger eyelash extensions for at opnå det look, du ønsker.Findes eyelash extension i forskellige typer?

I denne artikel findes en omfattende liste over falske vipper, herunder deres opbygning, længde, krølle, størrelse osv:Længde:

De mest almindelige længder spænder fra 8 mm til 15 mm, med korte længder mellem 4 mm og 8 mm og moderate længder mellem 9 mm og 12 mm. Ekstra lange falske vipper fås op til 25 mm.

Du kan beskadige dine naturlige vipper, hvis du vælger de forkerte extensions, eller du kan blive ubehagelig, hvis du vælger den forkerte længde.

Derudover kan for tunge vipper forhindre sund vippevækst fra follikkerne. Derfor er det en generel tommelfingerregel, at for at du opnår det bedste resultat med eyelash extensions, skal extensions være mindst 3 mm - 5 mm længere end dine naturlige vipper, så resultatet ser naturligt ud.

Derudover er det afgørende, at diameteren på extensions nøje svarer til diameteren på dine naturlige vipper, så de ser så naturlige ud som muligt. Der vil være mere mærkbar forskel på dine vipper, hvis tykkelsen på vipperne er større end dine naturlige vipper.længder af vipper

Øjenvippeforlængelse krølletype:

Hvad angår lash extensions, skal man huske på, at der findes en række forskellige krølletyper, såsom I, J, B, C, C, D, CC, DD, U, L og M.I denne artikel vil vi diskutere nogle af de mest almindeligt anvendte krøller.

B-krølle

Hvis du er på udkig efter de mest naturligt udseende krøller, anses B-krøller for at være de mest populære. I betragtning af dens egnethed til specifikke typer af mennesker er den primært designet til folk, der ikke krøller deres naturlige vipper eller til dem, der allerede har lige vipper, men som har brug for at løfte dem lidt op.C curl :

Der er ingen tvivl om, at C-krølen er en af de mest anvendte typer krøller, fordi den passer til de fleste typer øjenformer og er en af de mest alsidige. Næsten alle øjenformer kan tilpasses af C-krølen, og det er derfor, at det er den mest populære krølle. Hvis du gerne vil have dine tynde naturlige vipper til at virke mere åbne og fyldige, er en C-krølle ideel for dig, og det vil se ud som om dine vipper er formet med en vippebriller.CC Curl:

Der er ingen tvivl om, at dette er en fremragende krølle, der ligger et sted mellem C-krølen og D-krølen.D Curl: D Curl:

Det er umuligt at gå galt i byen med en D-krølning, hvis du vil opnå et dramatisk look, og den er også fantastisk til at åbne dine øjne, når det gælder om at definere dem. Desuden vil det være bedst, hvis dine vipper er naturligt krøllede, da det vil give udseendet af en halvcirkelform til dine øjne.L Curl:

En opadgående krølle, der har en flad base, som efterfølges af et gradvist opadgående løft. Hvis du har hætteøjne, enkelte øjenlåg eller lige vipper, der peger nedad, er der ikke nogen bedre krølle end denne til dig.M Curl:

M Curl giver udseendet af løftede øjenlåg uden at krølle for meget tilbage mod selve øjenlåget.Der er altid C, CC, D og DD Curls på lager hos Universe Beauty Lashes, men hvis du har brug for en anden krølle, kan den produceres til private label ordrer.

 

Øjenvippeforlængelse Tykkelse/diameter:

Tykkelsen af eyelash extensions på markedet varierer fra 0,03 mm til 0,25 mm, hvilket betyder, at der findes et bredt udvalg af tykkelser, der passer til den enkelte persons naturlige vipper og samtidig giver øjnene glamour. Der er flere faktorer at tage hensyn til, når det kommer til at vælge den rigtige diameter af eyelash extensions til kunden, så de kan opnå det bedste resultat baseret på tilstanden af kundens naturlige vipper. Selvom tykke eyelash extensions kan skabe et glamourøst look, er de ikke garanteret langtidsholdbare og vil sandsynligvis falde af med tiden på grund af dårlig fastholdelse.tykkelse af vippeforlængelse0,03 mm, 0,05 mm og 0,07 mm:

Ud over at være ekstremt tynde er de også meget lette. Der findes flere typer syntetiske vipper, men de bruges normalt til mega volume & Russian volume lashes eller når der skal udfyldes huller i vipper, der er meget tynde.

0,10 mm:

Afhængigt af tykkelsen og længden af de naturlige vipper kan tykkelsen også bruges til både et volumen- og et klassisk sæt. Denne tykkelse kan også bruges som et volumensæt på tynde naturlige vipper. Dette fungerer perfekt med de babyvipper (som stadig vokser ind og er kortere end resten), når der skal laves klassiske eller volumen sæt.0,12 mm:

Hvis du har tyndere vipper, kan du bruge de klassiske vipper til at give dem et blødere og mere vipet look og følelse.0,15 mm:

Afhængigt af tykkelsen af de naturlige vipper kan dette skabe et naturligt look, der er tykkere og fyldigere (klassiske vipper, hvor vipperne er fyldige). Dette er den diameter, der oftest bruges til klassiske vipper.0,18 mm:

Ved hjælp af denne teknik kan du skabe et tykkere og fyldigere look til klassiske vipper.0,20 mm:

Med lash extensions af denne tykkelse skaber du et udseende af mascara på dine vipper.0,25 mm:

Der er en række forskellige typer af vipper, som du kan vælge imellem, men vægten af hver enkelt afhænger af dine vipper, og nogle af dem kan måske ikke bære så meget vægt. Sørg for, at din klients vipper kan klare tykkelsen af vipperne, før du bruger dem.

Dette er et dramatisk look, som du kan opnå på kort tid med dine klassiske vipper.

Konklusion

Med hensyn til udseendet af dine øjenvipper er brugen af eyelash extensions en fantastisk måde at opnå et klassisk, naturligt, dramatisk eller fyldigere look på.Oven i købet vil du kunne spare en betydelig mængde tid, som du ellers ville bruge, når du lægger din øjenmakeup. Hvis du arbejder med den rigtige lash tech, kan extensions forblive i en god stand i lang tid uden at beskadige dine eksisterende vipper, hvis de er korrekt påført.En certificeret lash artist kan anvende eyelash extensions, og du kan maksimere bevarelsen over tid, hvis du følger nogle få enkle plejeinstruktioner og daglige rutiner for at rengøre extensions. Dette vil give dig udseendet af at have lange, tykke og smukke vipper, hvilket ikke kan opnås med de fleste øjenmakeupprodukter.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top