Expertval: De 5 bästa produkterna för fransförlängning 2023.

Expertval: De 5 bästa produkterna för fransförlängning 2023.

Som franstekniker i skönhetsbranschen har jag själv sett de utmaningar som franstekniker och salongsägare står inför när det gäller att hitta pålitliga och högkvalitativa produkter för fransförlängning. En av de viktigaste produkterna inom detta område är superbondern för fransförlängning.

Varför är superbondern så viktig, frågar du dig? Jo, en bra superbonder för fransförlängning spelar en avgörande roll för att säkerställa en bra fransretention. Med fransretention menas hur länge fransförlängningen sitter kvar på de naturliga fransarna innan de lossnar. Dålig fransretention är ett vanligt problem för många i branschen, och det kan bero på olika faktorer som felaktig applicering, dålig eftervård eller helt enkelt användning av produkter av låg kvalitet.

Men här är de goda nyheterna: att använda en högkvalitativ superbonder för fransförlängning kan avsevärt förbättra fransarnas hållbarhet. Den ger en stark bindning mellan fransförlängningen och den naturliga fransen, vilket gör att förlängningen sitter kvar under en längre period. Detta gör inte bara dina kunder nöjda utan förbättrar också ditt rykte som franstekniker eller salongsägare.

Låt oss nu fördjupa oss i experternas val av de 5 bästa superprodukterna för fransförlängning 2023. Dessa produkter har noggrant valts ut baserat på deras prestanda, kvalitet och kundrecensioner.

  1. Universe Beauty Lashes Superbonder: Detta är en premiumprodukt som erbjuder överlägsen vidhäftning och otrolig retention. Den är utformad för att fungera perfekt med Universe Beauty Lashes adhesive, vilket säkerställer att dina kunders fransförlängningar håller i flera veckor utan några problem.
  2. LashArt Pro fransförlängning Superbonder: Denna superbonder är känd för sin snabbtorkande formula och är en favorit bland franstekniker som behöver arbeta snabbt. Den ger en stark bindning och utmärkt retention, vilket gör den till ett pålitligt val för upptagna salonger.
  3. LashBase Sensitive fransförlängningssuperbonder: Denna superbonder utmärker sig genom sin hypoallergena formula. Det är ett utmärkt val för kunder med känsliga ögon eller de som är benägna att få allergiska reaktioner. Trots sin skonsamma formula kompromissar den inte med styrka och hållbarhet.
  4. LashBox LA fransförlängning Superbonder: Om du letar efter en superbonder som fungerar bra i olika fuktighetsförhållanden är det här den rätta för dig. Den är utformad för att ge konsekventa resultat, oavsett om du arbetar i en torr eller fuktig miljö.
  5. Borboleta Beauty fransförlängning superbonder: Denna superbonder är berömd för sin enkla applicering och borttagning. Det är en mångsidig produkt som passar för både klassisk och volymfransförlängning.

Kom ihåg att nyckeln till bra franshållning inte bara handlar om superbondern. Det är också viktigt att använda en högkvalitativ lash extension primer och lash extension adhesive. Dessa produkter arbetar tillsammans för att förbereda de naturliga fransarna för applicering, säkerställa korrekt vidhäftning och förlänga fransförlängningens livslängd.

I nästa del av den här artikeln kommer vi att diskutera några användbara fransretentionstips för kunder och ta upp vanliga frågor som "Varför är min fransretention så dålig?". Håll utkik!

Praktiska tips för fransretention

Nu när vi har gått igenom de 5 främsta superföretagen inom fransförlängning för 2023 ska vi gå vidare med några praktiska tips som kan hjälpa dina kunder att underhålla sina fransförlängningar och förbättra fransretentionen.

För det första är det viktigt att utbilda dina kunder om vikten av korrekt eftervård. Det innebär att undvika vatten och ånga under de första 24 timmarna efter appliceringen, inte använda oljebaserad makeup eller hudvårdsprodukter runt ögonen och inte gnugga eller dra i fransförlängningarna.

För det andra, påminn dina kunder om att rengöra sina fransförlängningar regelbundet med en [fransvänlig rengöring] (https://www.universebeautylashes.com/collections/liquids-for-eyelash-extensions/products/rose-lash-shampoo-60ml-for-eyelash-extensions). Detta hjälper till att avlägsna eventuella olje- eller sminkrester som kan försvaga fransförlängningens häftämne.

Slutligen bör du råda dina kunder att boka regelbundna påfyllningstider. Detta säkerställer att deras fransförlängningar alltid ser så bra ut som möjligt och hjälper till att bibehålla en bra fransretention.

Att ta itu med vanliga problem med fransretention

Nu ska vi ta itu med en vanlig fråga: "Varför är mina fransar så dåliga?" Dålig franshållning kan bero på flera faktorer. Det kan bero på felaktig appliceringsteknik, att man inte använder en högkvalitativ superbonder, primer och lim för fransförlängning, eller helt enkelt på kundens eftervårdsrutin.

Som franstekniker eller salongsägare är det ditt ansvar att se till att du använder de bästa produkterna och teknikerna för dina kunder. Det är här Universe Beauty Lashes kommer in i bilden. Vi erbjuder premiumprodukter för fransförlängning, inklusive superbonders, primers och adhesiver, som är utformade för att ge utmärkta resultat och säkerställa att fransarna sitter kvar.

Slutsats

Sammanfattningsvis är det avgörande för alla franstekniker och salongsägare att hitta en pålitlig och högkvalitativ superbonder för fransförlängning. Den spelar en viktig roll för att säkerställa god fransretention och ge dina kunder långvariga, vackra fransförlängningar.

De 5 bästa superbonderna för fransförlängning 2023 som vi har diskuterat i den här artikeln är alla utmärkta val. De erbjuder överlägsen vidhäftning, utmärkt retention och är älskade av franstekniker och salongsägare över hela världen.

Så varför vänta? Prova dessa superbonder redan idag och se vilken skillnad de kan göra för dina fransförlängningstjänster. Kom ihåg att en nöjd kund är en återkommande kund, och att använda högkvalitativa produkter som de från Universe Beauty Lashes är ett säkert sätt att få dina kunder att komma tillbaka.

Klicka här för att utforska vårt utbud av produkter för fransförlängning och börja förbättra din franshållning redan idag!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.