Hoe verschillen prefab ventilatoren van handgemaakte ventilatoren? Wat zijn de verschillen tussen hen?

0 comments

Hoe verschillen prefab ventilatoren van handgemaakte ventilatoren? Wat zijn de verschillen tussen hen?

Ik weet zeker dat degenen die deze lessen hebben gevolgd, weten dat er twee soorten volumewaaiers zijn, namelijk de voorgemaakte waaiers en de handgemaakte waaiers. Dus, wat is een prefab waaier? Wat is een handgemaakte waaier? Wat is het verschil? Welke is beter voor een wimperartiest? Over al deze punten zullen we het in dit artikel hebben.


Definitie van premade volume fans & handgemaakte volume fans
Premade fans worden geproduceerd door wimper extensie fabrieken met machines. De waaiers worden aan de basis gelijmd met lijm of door verhitting. De premade waaiers worden op een strook gelegd en in een bakje geplaatst dat direct opgepakt en gebruikt kan worden.

Handgemaakte waaiers (ook bekend als promade waaiers) worden gemaakt door bekwame wimperartiesten zonder het gebruik van machines. De waaiers worden meestal door de wimpertechnici zelf klaargemaakt voor of tijdens een afspraak om wimpers aan te brengen. De waaiers worden gemaakt van bundels individuele wimpers/easy fan wimpers, die samen worden gebundeld om een waaier te maken.

Is er een verschil tussen promade waaier en premade waaier?
1. Kosten
Een van de duidelijkste verschillen is het kostenverschil tussen de twee soorten waaiers. De kosten van premade fans zijn hoger dan die van handgemaakte fans. Individuele volumewimpers worden gebruikt om handgemaakte waaiers te maken die door wimpertechnici worden gemaakt. Er is een kostenverschil tussen volumewimpers en premade waaiers als het gaat om de kosten.

2. Voorbereidingstijd
Het is gebruikelijk om handgemaakte waaiers voor of tijdens het aanbrengen voor te bereiden. Er is veel tijd en energie gemoeid met het goed maken van waaiers, en het hangt ook af van hoe bedreven de technicus is als het gaat om het maken van waaiers. Het voorbereiden van een volledige set duurt ongeveer 2,5 tot 3,5 uur.

Kant-en-klare ventilatoren zijn kant-en-klare ventilatoren in een tray die op elk moment kunnen worden gebruikt. Omdat je het maken van waaiers kunt overslaan, kost het je ongeveer 1,5 tot 2 uur om een wimperset te maken. Een volledige set volumewimpers kan worden gedaan in een korte hoeveelheid tijd, wat betekent dat je tijd hebt om meer klanten toe te voegen aan je werkschema, waardoor je vrij komt om meer werk te doen.
3. Vaardigheidseisen
Het proces van het maken van handgemaakte waaiers vereist een professionele volume wimper training om te leren hoe het persoonlijk te doen. Om handgemaakte waaier te maken, zijn er verschillende technieken die u kunt gebruiken, zoals rolmethode en knijpmethode. Om je techniek onder de knie te krijgen en te versnellen, moet je een aanzienlijke hoeveelheid tijd oefenen en kijken welke methode beter bij je past en veel tijd besteden aan het oefenen van de vaardigheid om het onder de knie te krijgen.

Kant-en-klare waaiers daarentegen zijn veel gemakkelijker te gebruiken dan handgemaakte waaiers. Een kant-en-klare waaier is klaar voor gebruik wanneer je hem koopt, en hij vereist een soortgelijke applicatiemethode als het aanbrengen van individuele wimpers. In principe hoef je alleen maar een waaier op te pakken, in lijm te dopen en hem op je natuurlijke wimper te bevestigen.

4. Flexibiliteit
De voordelen van het gebruik van handgemaakte waaiers zijn dat je ze kunt aanpassen aan de oogvorm en voorkeuren van de klant en de dikte, krul, lengte en kleur van de wimperwaaier dienovereenkomstig kunt aanpassen. Je hebt de mogelijkheid om klassieke sets, lichte volumesets, hybride sets, volumesets, piekerige sets en megavolumesets te maken.

Met voorgemaakte waaiertjes is het moeilijk om de waaier naar eigen wens aan te passen, zodat je slechts zeer beperkte stijlkeuzes kunt maken, en die stijlen zien er misschien niet zo natuurlijk uit als ze zouden kunnen zijn. Bovendien moet u een grotere verscheidenheid aan ventilatoren op voorraad hebben om verschillende stijlen van ventilatoren aan te kunnen. Als u bijvoorbeeld een toepassing in een natuurlijke stijl doet, moet u 3D in voorraad hebben. Als het gaat om lichte volumestijlen, moet u de 5D, 6D enz. in uw voorraad hebben. U moet een voorraad hebben van 10D en 12D als u van plan bent mega volume stijlen aan te bieden.

Bij Universe Beauty Lashes hebben we een grote verscheidenheid aan voorgemaakte wimpers, zoals korte wimpers, lange wimpers, losse wimpers, in verschillende krullen, lengtes en diktes waaruit je kunt kiezen.5. Retentie
Er is meestal een grotere retentie met handgemaakte waaiers in vergelijking met vooraf gemaakte waaiers, omdat handgemaakte waaiers zich om de natuurlijke wimper wikkelen, waardoor ze beter blijven zitten. Echter, de basis is pre-bonding voor premade fans, wat betekent dat het iets moeilijker is om rond een natuurlijke wimper te wikkelen vanwege de pre-bonding.


Zijn Promade-waaiers beter dan Premade-waaiers?

Het kiezen van premade waaiers is een goed idee als je net begint aan je carrière als wimpertechnicus die wil leren hoe je Russische volumesets moet doen.


Met behulp van handgemaakte waaiers kunnen ervaren wimpertechnici die in deze methode zijn getraind een meer op maat gemaakte look creëren en zijn ze in staat om een meer unieke uitstraling te creëren, maar het vereist wel meer tijd en voorbereiding voordat je begint met het aanbrengen op de klant.

Afhankelijk van uw wimperstijl en het soort bedrijf dat u heeft, kunt u de juiste keuze maken.


 

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top