Platta fransar kontra vanliga fransar: Vilken ger dig en mer naturlig look?

Platta fransar kontra vanliga fransar: Vilken ger dig en mer naturlig look?

Som fransförlängare är en av dina främsta prioriteringar att ge dina kunder vackra, naturligt utförande fransar. Med så många olika typer av fransar som finns tillgängliga kan det vara svårt att avgöra vilka som passar bäst för dina kunder. I det här blogginlägget utforskar vi skillnaderna mellan platta fransar och vanliga fransar och hjälper dig att avgöra vilken som ger dina kunder den mest naturliga looken.

Vad är platta fransar?

[Flat lashes]  även kallade ellipsfransar, är en relativt ny typ av fransförlängning. De har en unik form som är plattare än traditionella runda fransar. Den platta formen på fransarna ger en bredare bas, vilket gör dem idealiska för dem med fina eller svaga naturliga fransar. Platta fransar finns i en mängd olika längder, tjocklekar och lockar, vilket gör dem mycket anpassningsbara för varje kund.

Fördelar med platta fransar:

Den platta formen på fransarna skapar en bredare bas, vilket ger ett säkrare band med den naturliga fransen. De är perfekta för dem som har svaga eller fina naturliga fransar, eftersom de fördelar vikten jämnt längs den naturliga fransen. Platta fransar har en mjukare och mer naturlig look, vilket ger kunderna ett mer naturligt utseende. De håller längre än traditionella runda fransar, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ för kunderna. Platta fransar är mycket anpassningsbara, vilket gör att artisterna kan skapa en skräddarsydd look för varje kund.

Nackdelar med platta fransar:

Platta fransar kräver mer skicklighet och erfarenhet för att appliceras korrekt än traditionella runda fransar. De kan vara dyrare än traditionella runda fransar.

Vad är vanliga fransar?

[Regular lashes] , även kallade runda fransar, är den vanligaste typen av fransförlängning. De är rundade i formen och finns i olika längder, tjocklekar och lockar. Normala fransar är mångsidiga och kan användas för att skapa både naturliga och dramatiska looks.

Fördelar med vanliga fransar:

De är den vanligaste typen av fransförlängning, vilket gör dem lättillgängliga. Normala fransar är lämpliga för alla fransförlängningsartister, oavsett om de är erfarna eller nybörjare. De finns i olika längder, tjocklekar och lockar, vilket gör att artisterna kan skapa en anpassad look för varje kund. Normala fransar kan användas för att skapa både naturliga och dramatiska looks.

Nackdelar med vanliga fransar:

Det kan få dem att se mindre naturliga ut än platta fransar. De kan orsaka mer stress på naturliga fransar, vilket kan leda till skador eller brott. Regelbundna fransar kanske inte är lämpliga för dem med fina eller svaga naturliga fransar. Vilken ger dig en mer naturlig look?

När det gäller att skapa en naturlig look är platta fransar den klara vinnaren. Deras unika platta form gör att de smälter in sömlöst i den naturliga fransens form och skapar en mjukare och mer naturlig look. Den bredare basen på fransarna ger ett säkrare band med den naturliga fransen, vilket förhindrar att de faller av snabbt. Platta fransar är perfekta för dem som har svaga eller fina naturliga fransar, eftersom de fördelar vikten jämnt längs den naturliga fransen, vilket minskar risken för skador eller brott.

Å andra sidan kan vanliga fransar användas för att skapa både naturliga och dramatiska looks. De har dock en mer märkbar och synlig bindelinje, vilket gör att de ser mindre naturliga ut än platta fransar. Regelbundna fransar kan också orsaka mer stress på naturliga fransar, vilket kan leda till skador eller brott.

Slutsats

Som fransförlängare är det viktigt att förstå skillnaderna mellan platta fransar och vanliga fransar för att avgöra vilken som ger dina kunder den mest naturliga looken. Medan vanliga fransar är mångsidiga och lättillgängliga ger platta fransar ett mer naturligt och mjukare utseende med ett säkert band, vilket gör dem perfekta för dem med svaga eller fina naturliga fransar.

På Universe Beauty Lashes erbjuder vi högkvalitativa Hyloon Flat Lashes som är mycket anpassningsbara, vilket gör dem till ett idealiskt val för att skapa en naturlig men ändå fantastisk look för dina kunder. Så oavsett om du är en erfaren fransförlängare eller precis har börjat, välj Universe Beauty Lashes för alla dina behov av fransförlängning. Köp våra Hyloon Flat Lashes idag och ta din verksamhet till nästa nivå.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.