Præfabrikerede vs. klassiske vipper: Hvilket er det bedste for din Lash

0 comments

Præfabrikerede vs. klassiske vipper: Hvilket er det bedste for din Lash

Extension Business?

Som lash extension artist kan valget af den rigtige type vipper gøre hele forskellen på resultatet af dine kunders vipper. Med de mange typer af vipper, der findes på markedet, kan det være en udfordring at afgøre, hvilken type der er bedst egnet til din virksomhed. I dette blogindlæg vil vi undersøge forskellene mellem præfabrikerede fans og klassiske vipper, fordele og ulemper ved hver enkelt, og hjælpe dig med at beslutte, hvilken type der passer bedst til din lash extension-forretning.
Hvad er klassiske vipper?
*Classic lashes,** også kendt som individuelle vipper, påføres en efter en på hver enkelt naturlig vippe. Klassiske vipper findes i forskellige tykkelser, længder og krøller. Kunstneren udvælger den rigtige tykkelse, længde og krølle til kundens naturlige vipper og påfører derefter omhyggeligt hver enkelt vippe på en enkelt naturlig vippe. Denne metode giver et naturligt look, da hver enkelt extension smelter sammen med kundens naturlige vipper.
Fordele ved Classic Lashes:
Klassiske vipper giver et naturligt look Kunstneren har mere kontrol over placeringen af hver enkelt extension De er mere overkommelige sammenlignet med færdiglavede fans De har en langvarig effekt, hvis de vedligeholdes godt De er velegnede til kunder med få naturlige vipper Ulemper ved Classic Lashes:
Classic lashes tager mere tid at påføre De er ikke velegnede til klienter, der ønsker et dramatisk look Det kræver mere dygtighed og erfaring at anvende dem korrekt Kunderne skal have tilstrækkeligt mange naturlige vipper for at opnå et fyldigere look Hvad er Premade Fans?
[Premade fans] (https://www.ublash.com/product-category/lashes/premade-fans/) er færdiglavede klynger af vipper, der fås i forskellige størrelser, længder og krøller. De består af flere vipper, der er sat sammen i bunden og påføres en enkelt naturlig vippe. Forudlavede vifter findes i forskellige former, fra den klassiske vifter til volumenvifter. Især volumenviften giver et fyldigere og mere dramatisk look.
Fordele ved færdiglavede vifter:
De sparer tid, da de er hurtigere at påføre end klassiske vipper De giver et fyldigere og mere dramatisk look De er perfekte til kunder med sparsomme eller fine naturlige vipper De kræver færre færdigheder og mindre erfaring for at blive anvendt korrekt De er perfekte til kunder, der har en kort aftaletid Ulemper ved Premade Fans:
De kan beskadige de naturlige vipper, hvis de anvendes forkert De er dyrere sammenlignet med klassiske vipper De kan ikke tilpasses lige så meget som klassiske vipper Hvilken er den bedste løsning for din virksomhed?
Når du skal vælge mellem klassiske vipper og færdiglavede vifter, skal du overveje dit færdighedsniveau, det look, din kunde ønsker, og den tid, du har til rådighed til en aftale. Hvis du er nybegynder, er det bedst at starte med klassiske vipper, da de kræver mere dygtighed og erfaring. Hvis du derimod har kortere tid til en aftale og ønsker at give et mere fyldigt og dramatisk look, kan færdiglavede vifter være det rette valg for din virksomhed.
Hos Universe Beauty Lashes tilbyder vi et udvalg af klassiske vipper af høj kvalitet og færdiglavede vifter, der passer til alle niveauer. Vores G-serie af færdiglavede vifter er perfekte til kunstnere, der ønsker at give deres kunder et fyldigere og mere dramatisk look. De fås i forskellige størrelser, længder og krøller og er nemme at påføre. Vores klassiske vipper fås i forskellige tykkelser, længder og krøller, hvilket giver kunstnerne mere kontrol over placeringen af hver enkelt forlængelse.
Konklusion
At vælge den rigtige type vipper kan være overvældende, især for nybegyndere. Som en lash extension artist er det afgørende at overveje dit færdighedsniveau, det look din klient ønsker, og den tid du har til rådighed til aftalen. Klassiske vipper giver et naturligt look, kræver mere færdighed og erfaring for at anvende dem korrekt og er perfekte til kunder med få naturlige vipper. Forudlavede vifter er derimod hurtigere at påføre, giver et fyldigere og mere dramatisk look og er ideelle til kunder med sparsomme eller fine naturlige vipper.
Hos Universe Beauty Lashes forstår vi, at alle kunstnere har forskellige behov og præferencer. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af klassiske vipper af høj kvalitet og færdiglavede vifter til alle niveauer af færdigheder og kunders præferencer. Uanset om du vælger klassiske vipper eller færdiglavede vifter, er det vigtigt at anvende dem korrekt og vedligeholde dem godt for at opnå langvarige resultater og tilfredse kunder.
Valget mellem klassiske vipper og færdiglavede vifter afhænger i sidste ende af dit færdighedsniveau, det look, din klient ønsker, og den tid, du har til rådighed til aftalen. Uanset hvad du vælger, så har Universe Beauty Lashes dig dækket ind med vores førsteklasses kvalitetsvipper og fremragende kundeservice. Vælg os i dag, og tag din lash extension-forretning til det næste niveau!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top