Premade vs Classic Lashes: Hva er best for din vippeforlengelsesvirksomhet?

Premade vs Classic Lashes: Hva er best for din vippeforlengelsesvirksomhet?

Som vippeforlenger kan det å velge riktig type vipper utgjøre hele forskjellen i resultatet av kundens vipper. Med de mange typene vipper som er tilgjengelige på markedet, kan det være utfordrende å finne ut hvilken type som passer best for din virksomhet. I dette blogginnlegget vil vi utforske forskjellene mellom premade vifter og klassiske vipper, fordeler og ulemper med hver, og hjelpe deg med å bestemme hvilken type som passer best for din vippeforlengelsesvirksomhet.

Hva er klassiske vipper?

  • *Klassiske vipper,** også kjent som individuelle vipper, påføres en etter en på hver naturlige vippe. Klassiske vipper kommer i en rekke tykkelser, lengder og krøller. Kunstneren velger riktig tykkelse, lengde og krøll for kundens naturlige vipper, og påfører deretter hver vippe forsiktig på en enkelt naturlig vippe. Denne metoden gir et naturlig utseende ettersom hver forlengelse smelter sammen med kundens naturlige vipper.

Fordeler med klassiske vipper:

Klassiske vipper gir et naturlig utseende Kunstnere har mer kontroll over plasseringen av hver forlengelse De er rimeligere sammenlignet med ferdiglagde vifter De har en langvarig effekt hvis de vedlikeholdes godt De er egnet for kunder med noen få naturlige vipper Ulemper med klassiske vipper:

Klassiske vipper tar mer tid å påføre Det er ikke egnet for klienter som ønsker et dramatisk utseende Det krever mer dyktighet og erfaring for å påføre riktig Klienter må ha tilstrekkelig med naturlige vipper for å oppnå et fyldigere utseende Hva er Premade-vifter?

Premade fans er ferdiglagde klynger av vipper som kommer i forskjellige størrelser, lengder og krøller. De består av flere vipper som er sammenføyd i bunnen og påført en enkelt naturlig vippe. Ferdiglagde vifter kommer i forskjellige former, fra den klassiske viften til volumviften. Spesielt volumviften gir et fyldigere og mer dramatisk utseende.

Fordeler med premade fans:

De sparer tid ettersom de er raskere å påføre enn klassiske vipper De gir et fyldigere og mer dramatisk utseende De er perfekte for kunder med sparsomme eller fine naturlige vipper De krever mindre dyktighet og erfaring for å påføre riktig De er perfekte for kunder som har kort avtaletid Ulemper med premade vifter:

De kan skade de naturlige vippene hvis de brukes feil De er dyrere sammenlignet med klassiske vipper De er ikke så tilpassbare som klassiske vipper Hvilken passer best for din virksomhet?

Når du velger mellom klassiske vipper og ferdiglagde vifter, må du vurdere ferdighetsnivået ditt, utseendet kunden din ønsker og tiden du har til avtalen. Hvis du er nybegynner, er det best å starte med klassiske vipper, da de krever mer dyktighet og erfaring. Men hvis du har en kortere avtaletid og ønsker å gi et fyldigere og dramatisk utseende, kan ferdiglagde vifter være det rette for din virksomhet.

Hos Universe Beauty Lashes tilbyr vi en rekke klassiske vipper av høy kvalitet og premade vifter som passer alle ferdighetsnivåer. Våre premade vipper i G-serien er perfekte for artister som ønsker å gi kundene sine et fyldigere og mer dramatisk utseende. De kommer i forskjellige størrelser, lengder og krøller, og er enkle å påføre. Våre klassiske vipper kommer i forskjellige tykkelser, lengder og krøller, noe som gir artister mer kontroll over plasseringen av hver forlengelse.

Konklusjon

Å velge riktig type vipper kan være overveldende, spesielt for nybegynnere. Som vippeforlenger er det avgjørende å vurdere ferdighetsnivået ditt, utseendet kunden din ønsker og tiden du har til avtalen. Klassiske vipper gir et naturlig utseende, krever mer dyktighet og erfaring for å påføre riktig, og er perfekte for kunder med få naturlige vipper. Premade vifter, derimot, er raskere å påføre, gir et fyldigere og mer dramatisk utseende, og er ideelle for kunder med sparsomme eller fine naturlige vipper.

Hos Universe Beauty Lashes forstår vi at hver kunstner har forskjellige behov og preferanser. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av klassiske vipper av høy kvalitet og ferdiglagde vifter for å imøtekomme alle ferdighetsnivåer og kundepreferanser. Enten du velger klassiske vipper eller ferdiglagde vifter, er det viktig å bruke dem riktig og vedlikeholde dem godt for å oppnå langvarige resultater og fornøyde kunder.

Avslutningsvis avhenger valget mellom klassiske vipper og premade vifter til syvende og sist av ferdighetsnivået ditt, utseendet kunden din ønsker og tiden du har til avtalen. Uansett hva du velger, har Universe Beauty Lashes dekket deg med våre vipper av førsteklasses kvalitet og utmerket kundeservice. Velg oss i dag og ta vippeforlengelsesvirksomheten din til neste nivå!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.