Premade vs Classic Lashes: Vilket är bäst för din fransförlängningsverksamhet?

Premade vs Classic Lashes: Vilket är bäst för din fransförlängningsverksamhet?

Som fransförlängare kan valet av rätt typ av fransar göra stor skillnad för resultatet av dina kunders fransar. Med de många olika typerna av fransar som finns på marknaden kan det vara svårt att avgöra vilken typ som är bäst lämpad för din verksamhet. I det här blogginlägget utforskar vi skillnaderna mellan förtillverkade fans och klassiska fransar, för- och nackdelarna med var och en av dem, och hjälper dig att bestämma vilken typ som passar bäst för din verksamhet för förlängning av fransar.

Vad är klassiska fransar?

  • *Classic lashes,** även kallade individuella fransar, appliceras en och en på varje naturlig frans. Klassiska fransar finns i olika tjocklekar, längder och krusningar. Konstnären väljer rätt tjocklek, längd och krusning för kundens naturliga fransar och applicerar sedan noggrant varje frans på en enskild naturlig frans. Denna metod ger en naturlig look eftersom varje förlängning smälter in i kundens naturliga fransar.

Fördelar med Classic Lashes:

Klassiska fransar ger en naturlig look Konstnärerna har större kontroll över placeringen av varje förlängning. De är mer prisvärda jämfört med förtillverkade fläktar De har en långvarig effekt om de underhålls väl. De är lämpliga för kunder med få naturliga fransar. Nackdelar med klassiska fransar:

Klassiska fransar tar längre tid att applicera De är inte lämpliga för kunder som vill ha en dramatisk look. Det krävs mer skicklighet och erfarenhet för att applicera dem korrekt. Kunderna måste ha tillräckligt med naturliga fransar för att få en fylligare look. Vad är färdiggjorda fläktar?

[Premade fans] (https://www.ublash.com/product-category/lashes/premade-fans/) är förtillverkade grupper av fransar som finns i olika storlekar, längder och lockar. De består av flera fransar som är sammanfogade vid basen och appliceras på en enda naturlig frans. Förberedda fläktar finns i olika former, från den klassiska fläkten till volymfläkten. Volymfläkten, i synnerhet, ger en fylligare och mer dramatisk look.

Fördelar med färdigtillverkade fläktar:

De sparar tid eftersom de är snabbare att applicera än klassiska fransar. De ger en fylligare och mer dramatisk look. De är perfekta för kunder med glesa eller fina naturliga fransar. De kräver mindre skicklighet och erfarenhet för att appliceras korrekt. De är perfekta för kunder som har kort tid på sig. Nackdelar med färdigtillverkade fans:

De kan skada de naturliga fransarna om de appliceras felaktigt. De är dyrare jämfört med klassiska fransar. De är inte lika anpassningsbara som klassiska fransar. Vilket passar bäst för ditt företag?

När du väljer mellan klassiska fransar och färdigtillverkade fläktar måste du ta hänsyn till din kompetensnivå, den look som din kund vill ha och den tid du har för ett möte. Om du är nybörjare är det bäst att börja med klassiska fransar eftersom de kräver mer skicklighet och erfarenhet. Om du däremot har en kortare tid för möten och vill ge en fylligare och dramatisk look kan förtillverkade fläktar vara rätt för ditt företag.

På Universe Beauty Lashes erbjuder vi en mängd olika klassiska fransar av hög kvalitet och färdigtillverkade fans som passar alla nivåer. Våra förtillverkade fläktar i G-serien är perfekta för artister som vill ge sina kunder en fylligare och mer dramatisk look. De finns i olika storlekar, längder och lockar och är lätta att applicera. Våra klassiska fransar finns i olika tjocklekar, längder och lockar, vilket ger artisterna mer kontroll över placeringen av varje förlängning.

Slutsats

Att välja rätt typ av fransar kan vara överväldigande, särskilt för nybörjare. Som fransförlängare är det viktigt att du tar hänsyn till din kunskapsnivå, den look din kund vill ha och den tid du har för mötet. Klassiska fransar ger en naturlig look, kräver mer skicklighet och erfarenhet för att appliceras korrekt och är perfekta för kunder med få naturliga fransar. Förberedda fläktar är däremot snabbare att applicera, ger en fylligare och mer dramatisk look och är idealiska för kunder med glesa eller fina naturliga fransar.

På Universe Beauty Lashes förstår vi att varje artist har olika behov och preferenser. Därför erbjuder vi ett brett utbud av klassiska fransar av hög kvalitet och förtillverkade fans för att tillgodose alla färdighetsnivåer och kunders preferenser. Oavsett om du väljer klassiska fransar eller färdiga fläktar är det viktigt att applicera dem korrekt och underhålla dem väl för att uppnå långvariga resultat och nöjda kunder.

Sammanfattningsvis beror valet mellan klassiska fransar och förtillverkade fläktar i slutändan på din kunskapsnivå, den look som din kund vill ha och den tid du har till förfogande för mötet. Oavsett vad du väljer har Universe Beauty Lashes täckt dig med våra fransar av högsta kvalitet och vår utmärkta kundservice. Välj oss idag och ta din lash extension-verksamhet till nästa nivå!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.