Slik velger du det beste rengjøringssettet for øyenvippeforlengelse i 2023**.

Slik velger du det beste rengjøringssettet for øyenvippeforlengelse i 2023**.

Som profesjonell vippetekniker vet jeg hvilke utfordringer vi står overfor når det gjelder vedlikehold og rengjøring av øyevippeforlengelser. Det er en delikat prosess, og hvis vi bruker feil produkter, kan det føre til ubehag for kundene våre og forkortet levetid for extensionsene. Men hva om jeg sa at det finnes en løsning på disse problemene? Et omfattende rengjøringssett for øyenvippeforlengelser kan være en stor fordel for bedriften din.

  • *Hvorfor er det viktig med et godt rengjøringssett for øyenvippeforlengelse?

Et rengjøringssett av høy kvalitet er viktig av flere grunner. For det første sikrer det vippeforlengelsenes levetid. Vi vet alle hvor skuffende det er for både oss og kundene våre når extensions faller ut for tidlig. Et godt rensesett bidrar til å forhindre dette ved å holde extensionsene rene og fri for oljer og smuss som kan svekke limet.

For det andre fremmer et godt rensesett helsen til kundens naturlige vipper. Produktene i rensesettet er utviklet for å være skånsomme mot vippene, slik at du unngår skader som kan oppstå ved bruk av sterke rengjøringsprodukter.

Til slutt bidrar et godt rengjøringssett til økt komfort for kunden. Rene extensions er komfortable extensions. De føles lettere, ser bedre ut og forårsaker færre irritasjoner. Dette fører til mer fornøyde kunder som er mer tilbøyelige til å komme tilbake og anbefale tjenestene dine til andre.

  • *Hva bør du se etter i et rengjøringssett for øyenvippeforlengelse?

Når du skal velge et rengjøringssett for vippeforlengelse, er det tre viktige komponenter du bør se etter: et vippeskumrengjøringssett, et etterbehandlingssett for vippeforlengelse og en vipperensbørste.

  • *lash foam cleanser** er stjernen i showet. Den er utviklet for å rengjøre vippeforlengelsene og de naturlige vippene på en skånsom måte uten å skade dem eller svekke limet. Se etter en rens som er oljefri, da olje kan bryte ned limet. Ta også hensyn til ingrediensene. Rengjøringsmidlet bør være skånsomt og trygt for øynene. Noen rensemidler inneholder også ingredienser som pleier og styrker de naturlige vippene, noe som er en bonus.

Et [lash extension aftercare kit] (https://www.universebeautylashes.com/collections/liquids-for-eyelash-extensions/products/aftercare-lash-extensions-kit) inneholder vanligvis produkter som kunden kan bruke hjemme for å vedlikeholde vippeforlengelsene. Settet kan inneholde en mindre flaske med skumrens, en rengjøringsbørste og instruksjoner om hvordan du rengjør extensionsene. Ved å tilby kundene et etterbehandlingssett hjelper du dem ikke bare med å vedlikeholde extensionsene, men viser også at du bryr deg om vippenes helse.

En annen viktig komponent er [vipperensbørsten] (https://www.universebeautylashes.com/collections/lash-brush/products/pink-cleaning-brush-for-eyelash-extensions). Den bør være myk nok til ikke å skade extensionsene, men samtidig fast nok til å rengjøre dem effektivt. Børsten brukes til å påføre rengjøringsskummet og til å skrubbe vippene forsiktig for å fjerne eventuelle avleiringer.

De beste valgene av rengjøringssett for øyenvippeforlengelse i 2023****.

Det finnes mange rengjøringssett for øyenvippeforlengelse på markedet, men ikke alle er like gode. Her er noen av de beste settene jeg anbefaler:

  1. Lash Base Foam Cleanser Kit: Dette settet inneholder en skånsom, oljefri skumrens og en myk rengjøringsbørste. Rengjøringsmidlet er spesielt utviklet for å rengjøre vippene uten å forårsake irritasjon eller svekke limet. Børsten er utformet for å rengjøre vippene effektivt uten å skade dem.
  2. Lash Extend Foam Cleanser Kit: Dette settet inneholder en skumrens og et etterbehandlingssett. Rensen er beriket med ingredienser som pleier og styrker de naturlige vippene. Etterbehandlingssettet inneholder en mindre flaske med rensemiddel, en rengjøringsbørste og instruksjoner, slik at kundene enkelt kan vedlikeholde extensionsene hjemme.
  3. [Foaming Lash Cleanser Sachets] (https://www.universebeautylashes.com/collections/liquids-for-eyelash-extensions/products/lash-shampoo-concentrate-5ml): Disse engangsposene er perfekte for kunder som reiser ofte. Hver pose inneholder en liten mengde skumrens, nok til én rengjøringsøkt. De er praktiske, hygieniske og enkle å bruke.

Hvert av disse settene har sine unike egenskaper, og hva som er best for deg, avhenger av dine og dine kunders spesifikke behov. Ta hensyn til kvaliteten på produktene, prisen og vurderingene fra andre vippeteknikere når du bestemmer deg.

Hur använder man ett rengöringskit för ögonfransförlängning?

Att veta hur du använder ditt rengöringskit för ögonfransförlängning effektivt är lika viktigt som att välja rätt. Här är en steg-för-steg-guide:

Applicera rengöringsskummet: Börja med att applicera en liten mängd av rengöringsskummet på fransborsten. Skummet ska täcka borsten men inte droppa av.

Rengör fransarna: Borsta försiktigt fransarna med den skumtäckta borsten. Var noga med att rengöra alla områden, inklusive fransarnas bas där oljor och skräp kan samlas. Undvik att gnugga eller dra i fransförlängningarna.

Skölj: Efter rengöringen sköljer du fransarna noggrant med varmt vatten. Se till att allt rengöringsmedel avlägsnas, eftersom eventuella rester kan irritera ögonen eller påverka limmet.

Torka: Torka fransarna med en ren handduk. Undvik att gnugga eller dra i fransförlängningarna. När fransarna är torra kan du använda en ren mascarastav för att fluffa och separera dem.

Eftervård: Om ditt kit innehåller ett eftervårdskit ska du ge det till din kund med instruktioner om hur det ska användas. Detta kommer att hjälpa dem att underhålla sina förlängningar mellan mötena.

Kom ihåg att det viktigaste med rengöring av fransförlängningar är att vara försiktig. Förlängningarna är ömtåliga och grov hantering kan leda till att de faller ut i förtid.

DIY-rengöring med fransskum: Ett prisvärt alternativ

Professionella rengöringsskum är det bästa valet för rengöring av förlängningar, men ett rengöringsskum som du gör själv kan vara ett bra alternativ för kunder med en liten budget. Här är ett enkelt recept:

Blanda en del babyschampo med tre delar destillerat vatten. Tillsätt några droppar tea tree-olja för dess antibakteriella egenskaper. Häll blandningen i en pumpflaska med skum och skaka väl. Även om denna DIY-rengöring är skonsam och effektiv är det viktigt att notera att den kanske inte ger samma rengöringsnivå som en professionell produkt. Vissa kunder kan också vara känsliga för tea tree-olja, så det är viktigt att göra ett lapptest före användning.

Slutsats

Att välja rätt rengöringskit för ögonfransförlängning är avgörande för framgången för din ögonfransverksamhet. Ett bra kit säkerställer förlängningens livslängd, främjar hälsan hos de naturliga fransarna och förbättrar dina kunders komfort. Oavsett om du väljer ett professionellt kit eller ett rengöringsmedel som du gör själv är det viktigt att använda det korrekt och varsamt. Kom ihåg att rena extensions är glada extensions!

Om du har några frågor eller behöver ytterligare råd om hur du väljer eller använder ett rengöringskit för ögonfransförlängning är du välkommen att kontakta mig på contact@universebeautylashes.com. Jag är alltid här för att hjälpa mina fransteknikerkollegor att ge sina kunder den bästa servicen.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.