Top 9 Duurzame Wimperverlenging Lijmen voor 2023

Top 9 Duurzame Wimperverlenging Lijmen voor 2023

Top 9 Duurzame Wimperverlenging Lijmen voor 2023

Inleiding

Wimperverlengingen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en dat is niet voor niets. Ze voegen volume, lengte en drama toe aan natuurlijke wimpers en creëren zo een prachtige, opvallende look. Het is echter cruciaal om hoogwaardige, duurzame wimperverlenging lijmen te gebruiken voor de beste resultaten. In dit artikel geven we een lijst van de top 9 duurzame wimperverlenging lijmen voor 2023, zodat wimperstylisten de beste kunnen kiezen voor hun klanten.

Lijst van Top 9 Duurzame Wimperverlenging Lijmen voor 2023:

  1. Universe Beauty Lash - Rocket Glue
  2. Blink Lash - Ultra Plus Glue
  3. Sugarlash Pro - Platinum Bond Adhesive
  4. LashBox LA - Lashify Adhesive
  5. Novalash - Platinum Bond Adhesive
  6. GladGirl - Pro Bonding Glue
  7. Xtreme Lashes - FlexFusion Adhesive
  8. Borboleta Beauty - Pro Adhesive
  9. Sky Glue - S+ Adhesive

Universe Beauty Lash - Rocket Glue

Universe Beauty Lash's Power Adhesive is een hoogwaardige wimperverlenging lijm die langdurige resultaten garandeert. Met een snelle droogtijd van 0,5-1 seconden creëert deze lijm een sterke hechting die tot 8 weken meegaat. De formule met weinig dampen is ideaal voor klanten met gevoelige ogen en is geschikt voor alle soorten wimpers.

Blink Lash - Ultra Plus Glue

Blink Lash's Ultra Plus Glue is een premium wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 5-6 weken. De snelle droogtijd van 2-3 seconden maakt het een populaire keuze onder wimperstylisten en de formule met weinig dampen zorgt voor een comfortabele ervaring voor klanten.

Sugarlash Pro - Platinum Bond Adhesive

Sugarlash Pro's Platinum Bond Adhesive is een kwalitatief hoogwaardige wimperverlenging lijm die langdurige resultaten garandeert. De sneldrogende formule creëert een sterke hechting die tot 6-8 weken meegaat, waardoor het een geweldige keuze is voor klanten die een lage onderhoudsbehoefte hebben. De formule met weinig dampen en de zachte formule maken het geschikt voor gevoelige ogen.

LashBox LA - Lashify Adhesive

LashBox LA's Lashify Adhesive is een sneldrogende, hoogwaardige wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 6 weken. De formule met weinig dampen en de zachte formule maken het een geweldige keuze voor klanten met gevoelige ogen en de sneldrogende formule stelt wimperstylisten in staat om efficiënt te werken.

Novalash - Platinum Bond Adhesive

Novalash's Platinum Bond Adhesive is een hoog gewaardeerde wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 6-8 weken. De formule met weinig dampen is zacht voor de ogen van klanten en de sneldrogende tijd van 2-3 seconden zorgt voor efficiënte toepassing.

GladGirl - Pro Bonding Glue

GladGirl's Pro Bonding Glue is een betrouwbare wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 4-6 weken. De formule met weinig dampen is zacht voor de ogen van klanten en de sneldrogende tijd van 2-3 seconden maakt het gemakkelijk voor wimperstylisten om efficiënt te werken.

Xtreme Lashes - FlexFusion Adhesive

Xtreme Lashes' FlexFusion Adhesive is een hoogwaardige wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 6-8 weken. De formule met weinig dampen en de zachte formule maken het een geweldige keuze voor klanten met gevoelige ogen. De unieke hybride formule combineert de voordelen van zowel klassieke als volume wimperlijmen, waardoor het een veelzijdige optie is voor wimperstylisten.

Borboleta Beauty - Pro Adhesive

Borboleta Beauty's Pro Adhesive is een premium wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 6-8 weken. De formule met weinig dampen is zacht voor de ogen van klanten en de sneldrogende tijd van 1-2 seconden maakt het mogelijk voor efficiënte toepassing. De veelzijdige formule maakt het geschikt voor zowel klassieke als volume wimper technieken.

Sky Glue - S+ Adhesive

Sky Glue's S+ Adhesive is een top presterende wimperverlenging lijm die een sterke hechting biedt tot 6-8 weken. De formule met weinig dampen en de sneldrogende tijd van 1-2 seconden maken het een populaire keuze onder wimperstylisten. De waterbestendige formule zorgt ervoor dat wimperverlengingen op hun plaats blijven, zelfs in vochtige omgevingen.

Conclusie

Het kiezen van de juiste wimperverlenging lijm is cruciaal om langdurige, mooie resultaten te bereiken. De top 9 duurzame wimperverlenging lijmen voor 2023 hierboven genoemd zijn allemaal uitstekende opties voor wimperstylisten en hun klanten. Met de juiste lijm kunnen wimperstylisten prachtige wimperlooks creëren die wekenlang meegaan.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.