Topp 9 långvariga ögonfransförlängningslimmer för 2023

Topp 9 långvariga ögonfransförlängningslimmer för 2023Topp 9 långvariga ögonfransförlängningslimmer för 2023

Introduktion

Ögonfransförlängningar har blivit alltmer populära under de senaste åren, och av goda skäl. De ger volym, längd och dramatik till naturliga fransar och skapar en vacker, iögonfallande look. För bästa resultat är det dock viktigt att använda högkvalitativa och långvariga lim för ögonfransförlängning. I den här artikeln ger vi en lista över de 9 bästa långvariga limmen för ögonfransförlängning för 2023, så att fransartisterna kan välja det bästa för sina kunder.

Lista över de 9 mest hållbara limen för förlängning av ögonfransar för 2023:

  1. Universe Beauty Lash - Rocket Glue
  2. Blink Lash - Ultra Plus Glue
  3. Sugarlash Pro - Platinum Bond Adhesive
  4. LashBox LA - Lashify-lim
  5. Novalash - Platinum Bond Adhesive
  6. GladGirl - Pro Bonding Glue
  7. Xtreme Lashes - FlexFusion-lim
  8. Borboleta Beauty - Pro Adhesive
  9. Sky Glue - S+ lim

Universe Beauty Lash - Rocket Glue (raketlim)

Universe Beauty Lashs Power Adhesive är ett högpresterande lim för ögonfransförlängning som garanterar ett långvarigt resultat. Med en snabb torktid på 0,5-1 sekunder skapar detta lim ett starkt band som håller i upp till 8 veckor. Dess rökfattiga formula är idealisk för kunder med känsliga ögon, och den är lämplig för alla typer av fransar.

Blink Lash - Ultra Plus Lim

Blink Lashs Ultra Plus Glue är ett premium lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt band i upp till 5-6 veckor. Dess snabba torktid på 2-3 sekunder gör det till ett populärt val bland fransartister, och dess röksnåla formula garanterar en bekväm upplevelse för kunderna.

Sugarlash Pro - Platinum Bond Adhesive

Sugarlash Pros Platinum Bond Adhesive är ett lim för ögonfransförlängning av högsta kvalitet som garanterar ett långvarigt resultat. Dess snabbtorkande formel skapar ett starkt band som håller i upp till 6-8 veckor, vilket gör det till ett utmärkt val för kunder som vill ha fransförlängningar med lite underhåll. Dess låga röknivå och skonsamma formula gör den lämplig för känsliga ögon.

LashBox LA - Lashify Adhesive

LashBox LA:s Lashify Adhesive är ett snabbtorkande, högpresterande lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt grepp i upp till 6 veckor. Dess låga röknivå och milda formula gör den till ett bra val för kunder med känsliga ögon, och dess snabbtorkande formula gör att fransartisterna kan arbeta effektivt.

Novalash - Platinum Bond Adhesive

Novalashs Platinum Bond Adhesive är ett topprankat lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt band i upp till 6-8 veckor. Dess formulering med låg rökhalt är skonsam för kundernas ögon och dess snabbtorkande tid på 2-3 sekunder gör det möjligt att applicera effektivt.

GladGirl - Pro Bonding Glue

GladGirls Pro Bonding Glue är ett pålitligt lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt band i upp till 4-6 veckor. Dess röksnåla formula är skonsam mot kundernas ögon och dess snabba torktid på 2-3 sekunder gör det enkelt för fransartisterna att arbeta effektivt.

Xtreme Lashes - FlexFusion-klister

Xtreme Lashes FlexFusion Adhesive är ett högkvalitativt lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt band i upp till 6-8 veckor. Dess röksnåla och skonsamma formula gör den till ett utmärkt val för kunder med känsliga ögon. Dess unika hybridformel kombinerar fördelarna med både klassiska och volymhäftmedel för fransar, vilket ger ett mångsidigt alternativ för fransartisterna.

Borboleta Beauty - Pro Adhesive

Borboleta Beauty's Pro Adhesive är ett premium lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt band i upp till 6-8 veckor. Dess rökfria formula är skonsam för kundernas ögon och dess snabba torktid på 1-2 sekunder möjliggör effektiv applicering. Dess mångsidiga formel gör att den passar för både klassiska och volymfranstekniker.

Sky Glue - S+ lim

Sky Glues S+ Adhesive är ett högpresterande lim för ögonfransförlängning som ger ett starkt band i upp till 6-8 veckor. Dess röksnåla formula och snabba torktid på 1-2 sekunder gör det till ett populärt val bland fransarkonstnärer. Dess vattenresistenta formula säkerställer att fransförlängningarna håller sig på plats även i fuktiga miljöer.

Slutsats

Att välja rätt lim för ögonfransförlängning är avgörande för att uppnå ett långvarigt och vackert resultat. De 9 bästa långvariga limmen för ögonfransförlängning för 2023 som listas ovan är alla utmärkta alternativ för fransartister och deras kunder. Med rätt lim kan fransarkonstnärer skapa fantastiska fransar som håller i flera veckor.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.