Topp 9 langvarige øyenvippeforlengelseslim for 2023

0 comments

Topp 9 langvarige øyenvippeforlengelseslim for 2023

Introduksjon Øyevippeforlengelser har blitt stadig mer populære de siste årene, og med god grunn. De gir volum, lengde og drama til naturlige vipper, og skaper et vakkert, iøynefallende utseende. For de beste resultatene er det imidlertid avgjørende å bruke lim av høy kvalitet og langvarig øyenvippeforlengelse. I denne artikkelen vil vi gi en liste over de 9 beste langvarige øyenvippeforlengelseslimene for 2023, slik at vippeartister kan velge den beste for sine kunder.

Liste over topp 9 langvarige øyenvippeforlengelseslim for 2023:

  1. Universe Beauty Lash - rakettlim
  2. Blink Lash - Ultra Plus Lim
  3. Sugarlash Pro - Platinum Bond Lim
  4. LashBox LA - Lashify klebemiddel
  5. Novalash - Platinum Bond Lim
  6. GladGirl - Pro Bonding Lim
  7. Xtreme vipper - FlexFusion Lim
  8. Borboleta Beauty - Pro lim
  9. Sky Lim - S+ Lim

Universe Beauty Lash - rakettlim

Universe Beauty Lash's Power Adhesive er et høyytelses øyenvippeforlengelseslim som sikrer langvarige resultater. Med en rask tørketid på 0,5-1 sekunder skaper dette limet en sterk binding som varer opptil 8 uker. Den lave røykformelen er ideell for kunder med følsomme øyne, og den passer for alle typer vipper.

Blink Lash - Ultra Plus Lim Blink Lash's Ultra Plus Glue

er et førsteklasses lim for øyevippeforlengelse som gir en sterk binding i opptil 5-6 uker. Den raske tørketiden på 2-3 sekunder gjør det til et populært valg blant vippeartister, og den lave røykformelen sørger for en behagelig opplevelse for kundene.

Sugarlash Pro - Platinum Bond Lim Sugarlash

Pro's Platinum Bond Adhesive er et øyenvippeforlengelseslim av topp kvalitet som garanterer langvarige resultater. Den hurtigtørkende formelen skaper en sterk binding som varer opptil 6-8 uker, noe som gjør det til et godt valg for kunder som ønsker vippeforlengelser med lite vedlikehold. Det lave røyknivået og den milde formelen gjør den egnet for følsomme øyne.

LashBox LA - Lashify Adhesive (lim) LashBox LAs Lashify Adhesive

er et hurtigtørkende, høytytende vippeforlengelseslim som gir et sterkt hold i opptil 6 uker. Det lave røyknivået og den milde formelen gjør det til et godt valg for kunder med følsomme øyne, og den hurtigtørkende formelen gjør at vippeartister kan jobbe effektivt.

Novalash - Platinum Bond Lim Novalashs Platinum Bond Adhesive

er et topprangerte vippeforlengelseslim som gir en sterk binding i opptil 6-8 uker. Den lave røykformelen er skånsom mot kundenes øyne, og den raske tørketiden på 2-3 sekunder gir effektiv påføring.

GladGirl - Pro Bonding Lim GladGirls Pro Bonding Glue

er et pålitelig lim for øyevippeforlengelse som gir en sterk binding i opptil 4-6 uker. Den lave røykformelen er skånsom mot kundenes øyne, og den raske tørketiden på 2-3 sekunder gjør det enkelt for vippeartister å jobbe effektivt.

Xtreme Lashes - FlexFusion-lim Xtreme Lashes 'FlexFusion Adhesive

er et øyenvippeforlengelseslim av topp kvalitet som gir en sterk binding i opptil 6-8 uker. Den lave røykformelen og den milde formelen gjør det til et godt valg for kunder med følsomme øyne. Den unike hybridformelen kombinerer fordelene med både klassiske og volumvippelim, og gir et allsidig alternativ for vippeartister.

Borboleta Beauty - Pro Adhesive Borboleta Beauty's Pro Adhesive

er et førsteklasses vippeforlengelseslim som gir en sterk binding i opptil 6-8 uker. Den lave røykformelen er skånsom mot kundenes øyne, og den raske tørketiden på 1-2 sekunder gir effektiv påføring. Den allsidige formelen gjør den egnet for både klassiske og volumvippeteknikker.

Sky Glue - S+ lim Sky Glue's S+ Adhesive

er et toppytelseslim for øyenvippeforlengelse som gir en sterk binding i opptil 6-8 uker. Den lave røykformelen og hurtigtørketiden på 1-2 sekunder gjør det til et populært valg blant vippeartister. Den vannavstøtende formelen sørger for at vippeforlengelser holder seg på plass selv i fuktige omgivelser.

Konklusjon

Å velge riktig vippeforlengelseslim er avgjørende for å oppnå langvarige, vakre resultater. De 9 beste langvarige vippeforlengelseslimene for 2023 som er oppført ovenfor, er alle gode alternativer for vippeartister og deres kunder. Med riktig lim kan vippeartister skape fantastiske vippeutseende som vil vare i flere uker.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Recently Viewed
Top
ic-expand
ic-cross-line-top