Välja de perfekta fransarna: Förstå längder, lockar och stilar

Välja de perfekta fransarna: Förstå längder, lockar och stilar

Är du en fransförlängare som vill förhöja dina kunders ögon med vackra och voluminösa fransar? En av de viktigaste faktorerna för att uppnå fantastiska resultat är att välja de perfekta fransarna. Med ett stort antal olika alternativ kan det vara överväldigande att avgöra vilka som bäst passar dina kunders behov. I det här blogginlägget guidar vi dig genom processen att välja de perfekta fransarna genom att förstå vilka längder, lockar och stilar som finns på marknaden.

Förståelse för franslängder:

Längden på fransarna spelar en avgörande roll för att uppnå den önskade franslooken. De varierar från kortare längder på 8 mm till längre längder på 15 mm eller mer. Valet av franslängd beror på faktorer som kundens naturliga franslängd och det önskade resultatet. Om din kund vill ha en naturlig look, välj kortare längder som smälter in i deras naturliga fransar. För en dramatisk effekt kan längre längder skapa ett djärvt och glamoröst utseende.

Utforskande av fransar som lockar:

Fransar som krusar fransarna bestämmer fransarnas form och lyftning. Det finns olika typer av fransar, bland annat J-curl, B-curl, C-curl och D-curl, som var och en ger olika grad av fransar och lyft. Valet av fransböjning beror på kundens naturliga fransböjning, ögonform och önskad stil. För kunder med raka naturliga fransar kan en C-curl eller D-curl ge ett vackert och dramatiskt lyft. Klienter med naturligt böjda fransar kan däremot föredra en mer subtil J-curl eller B-curl för en naturlig förstärkning.

Uppnåelse av olika fransstilar:

Fransstilar handlar om att anpassa utseendet till dina kunder. Oavsett om de vill ha en naturlig, vass look eller en fyllig och voluminös effekt finns det olika fransstilar för att tillgodose deras önskemål. Låt oss utforska några populära fransstilar:

  1. [Individual Lash Extensions:] (https://www.universebeautylashes.com/collections/premium-eyelash-extension) Individuella fransar är enskilda franssträngar som appliceras individuellt på varje naturlig frans. De skapar en skräddarsydd och naturlig look och förstärker de naturliga fransarnas längd och tjocklek.
  2. Easy Fan Lashes: Easy fan lashes är färdiga volymfläktar som gör att du kan skapa volymfransar lättare och effektivare. De är perfekta för fransartister som är nya i volymfranstekniker eller för dem som vill spara tid utan att kompromissa med den voluminösa effekten.
  3. [Premade Volume Fans:]] (https://www.universebeautylashes.com/collections/pre-fanned-eyelash-extension) Premade volymfläktar är färdiga fläktar med flera fransar som fästs ihop. De skapar ett tätt och fylligt utseende och ger volym och dramatik åt fransarna.

Välja rätt fransar för dina kunder:

När du väljer fransar till dina kunder är det viktigt att ta hänsyn till deras naturliga fransförhållanden, ögonform och önskad stil. Bedöm tjockleken och hälsan hos deras naturliga fransar för att avgöra om de kan bära tyngden av vissa fransstilar. Tänk dessutom på ögonformen och den önskade effekten. För klienter med huva eller nedåtvända ögon kan fransar med en mer dramatisk böjning och längd hjälpa till att öppna upp ögonen.

Slutsats:

Att välja de perfekta fransarna för dina kunder kräver en grundlig förståelse för längder, lockar och stilar. Genom att ta hänsyn till deras naturliga fransförhållanden, ögonform och önskad stil kan du skapa fantastiska fransar som framhäver deras naturliga skönhet. Universe Beauty Lashes erbjuder ett brett utbud av fransalternativ, inklusive individuella fransförlängningar, enkla fläktfransar och förtillverkade volymfläktar. Utforska vår kollektion och upptäck de perfekta fransarna för att lyfta din fransförlängningsverksamhet till nya höjder.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.